Kosten en frequentie sessies

Kosten van beide leergangen

Per sessie reken ik 70 euro.

Duur leergang en frequentie van de sessies

Het is moeilijk aan te geven hoe lang de leergang daadwerkelijk duurt gezien het afhankt van de persoon en de situatie. Wat betreft de leergang “Stressvrij door het leven” is het benodigde aantal sessie gemiddeld 8 tot 12. Bij de leergang “Grip op je leven, afrekenen met burn-out zijn” is dit niet aan te geven gezien het sterk van de ernst van de klachten afhangt en de persoon.

Frequentie sessies

Leergang “Stressvrij door het leven”: om de week 1 sessie gezien er in het dagelijks leven geoefend moet worden.

Leergang “Grip op je leven, afrekenen met burn-out zijn”: In eerste instantie elke week daarna om de week. 1 sessie per week.

Vergoeding

Ik heb er bewust voor gekozen om geen contracten aan te gaan brancheorganisaties om zo vergoed te worden. Eerder werd deze vorm van begeleiding nog vergoed uit het aanvullende pakket voor de alternatieve geneeswijze maar coaching zit al niet eens meer in het aanvullende pakket bij de meeste verzekeraars. Indien het wel vergoed wordt is het maar een fractie van de sessiekosten. Het is voor mij daarom niet praktisch meer om zo’n duur lidmaatschap aan te gaan.

Mogelijkheden om toch een vergoeding te krijgen

Via werkgever en arbo-arts

Je kunt proberen om via je werkgever of arbo-arts van je werk mijn sessies vergoed te krijgen. Bijvoorbeeld burn-out preventie.

PGB

In sommige gevallen kunnen mensen met een persoons gebonden budget de kosten vergoed krijgen.

Vanuit een opleidingsbudget, jouw POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan)

Vraag je werkgever eens naar een opleidingsbudget. In sommige CAO’s is dit verplicht Het budget mag je gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling, als je kan aantonen dat dat ten goede komt van jouw werkprestaties.