Leergang stress

Mijn werkwijze bij stress gerelateerde klachten

Leergang ” Stressvrij door het leven”

In deze leergang staat bewustwording centraal. Mijn uitganspunt is dat je alleen iets kan veranderen in je leven als je je bewust wordt van wat er precies gebeurd in het dagelijks leven en op het huidige moment. Naast het bewust worden is weten wat je moet doen om stress en zelfs een burn-out te voorkomen de volgende stap.

Tools

Aan de hand van overzichtelijk en beeldend materiaal leg ik dingen uit, laat ik je dingen ervaren en oefen je in het dagelijks leven met wat ik je aanreik. Stapje voor stapje vergroot je je bewustzijn en verkrijg je meer tools om stress de baas te worden.

Resultaat

Het resultaat is dat je blijvend een andere levensstijl vergaard met de volgende voordelen:

  1. Draagkracht om stress op te vangen is vergroot
  2. Meer rust in het dagelijks leven
  3. Sterker zelfvertrouwen
  4. Vertrouwen in de toekomst door het sterkere zelfvertrouwen
  5. Controle over je gezondheid wat betreft stress gerelateerde klachten
  6. In staat zijn tijdig aan de bel te trekken wanneer het fout dreigt te gaan.
  7. Je bent in staat om keuzes te maken die bij je passen
  8. Je bent effectiever in je dagelijks leven doordat je je beter kan focussen zonder dat je afgeleid wordt door bijzaken.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Er is geen hulpverlening effectief als er tussen beide partijen geen klik is. Vandaar dat ik altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanbiedt. In dit gesprek kom je meer te weten over mij en mijn werkwijze en kun je uiteraard naar hartenlust vragen stellen. Indien er een klik is en je wil starten geef ik je een intakeformulier mee die je thuis mag invullen.

Wil je een kennismakingsgesprek boeken? Klik hier.