Over Jacqueline en de praktijk

Mijn werkervaring

Jacqueline Woudenberg

Mijn CV is vrij uitgebreid. Van een opleiding in het toerisme, tot verpleegkundige, tot HSP begeleider (Behaald bij het EszenzZ Centre te Amsterdam) en stress/burn-out coach. Lange tijd wist ik namelijk niet wat ik wilde gaan doen. In 2004 werkte ik bij een modebedrijf in Amsterdam en liep ik dagelijks langs een opvangcentra voor daklozen van het Leger des Heils. Het pand had grote ramen en als ik langs liep keek ik in het voorbij gaan naar binnen. In mij ontwaakte iets. Ik wil iets doen voor de mensen. Mensen helpen en ondersteunen. Dat was het begin van het inmiddels lange pad wat ik aan het bewandelen ben. Het is nog altijd groeiende en ik doe het graag.

Mijn passie

Mijn passie is om mensen hetzelfde te laten ervaren wat ik heb mogen ervaren in de opleiding tot hsp begeleider. De opleiding is zo opgezet dat de toekomstige begeleider dezelfde stappen doorloopt als de toekomstige clienten in de praktijk. Door dit proces ben ik naast begeleider ook ervaringsdeskundige geworden. Het resultaat wat ik heb mogelijk ervaren is een enorme vrijheid. Ik vind het een eer om met mensen naar dat doel te mogen begeleiden. Lasten vrij leven en zo gezond mogelijk.

Mijn missie

Mijn missie is om mensen geestelijk en lichamelijk zo gezond en vitaal mogelijk te laten functioneren. Dat kan ik doen binnen mijn werk als verpleegkundige maar ook als HSP begeleider en als stress/burn-out coach.

Mijn praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in een oude school in Zaandam. Deze school is door de Bedrijvige Bij omgebouwd tot kantoorunits. De praktijk is goed te bereiken via openbaar vervoer en met de auto. Er zijn genoeg gratis parkeerplekken.