Over Jacqueline

Mijn werkervaring

Jacqueline Woudenberg

Mijn CV is vrij uitgebreid. Van een opleiding in het toerisme, tot verpleegkundige, tot HSP begeleider en stress/burn-out coach. Lange tijd wist ik namelijk niet wat ik wilde gaan doen. In 2004 werkte ik bij een modebedrijf in Amsterdam en liep ik dagelijks langs een opvangcentra voor daklozen van het Leger des Heils. Het pand had grote ramen en als ik langs liep keek ik in het voorbij gaan naar binnen. In mij ontwaakte iets. Ik wil iets doen voor de mensen. Mensen helpen en ondersteunen. Dat was het begin van het inmiddels lange pad wat ik aan het bewandelen ben. Het is nog altijd groeiende en ik doe het graag.

Mijn passie

Door de weg die ik bewandel vormt zich steeds wat nieuws. Zo ontstaat momenteel de wens om de reguliere zorg meer te verlaten en me toe te leggen op echte gezondheid. In de reguliere gezondheidszorg staat de medicatie centraal maar is er eigenlijk geen sprake van preventieve middelen om ziekte te voorkomen. Het is ontzettend leuk om mensen te begeleiden en ondersteunen in het laatste.

Mijn missie

Mijn missie is om mensen geestelijk en lichamelijk zo gezond en vitaal mogelijk te laten functioneren. Dat kan ik doen binnen mijn werk als verpleegkundige maar ook als HSP begeleider en als stress/burn-out coach.