Leergang burn-out

Leergang ‘Grip op je leven, afrekenen met burn-out

Ook in deze leergang staat bewustwording centraal en de tools maar de opbouw is anders. Bij een burn-out is het eerste uitgangspunt iets te doen aan de ernstige vermoeidheid die je ervaart. Doormiddel van de juiste dagindeling werken we aan je herstel. Indien het sein op groen staat gaan we werken aan de bewustwording en geef ik je tools waarmee je gaat oefenen. In deze leergang maak ik ook gebruik van beeldend materiaal, leg ik dingen uit en laat ik je dingen ervaren. Beetje bij beetje zul je verbetering gaan zien en werken we aan volledig herstel.

Het resultaat

  1. De burn-out is overwonnen en je bent weer in staat om te functioneren in het dagelijks leven
  2. Er is een andere levensstijl, eentje die bij je past
  3. Er is meer zelfkennis
  4. Meer zelfvertrouwen
  5. Vertrouwen in de toekomst
  6. Je kan keuzes maken die bij je passen
  7. Je hebt controle over je gezondheid wat betreft de stressgerelateerde en burn-out klachten
  8. Je grijpt in bij het ervaren bij de eerste tekenen van stress waardoor een burn-out voorgoed voorkomen wordt.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Er is geen hulpverlening effectief als er tussen beide partijen geen klik is. Vandaar dat ik altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanbiedt. In dit gesprek kom je meer te weten over mij en mijn werkwijze en kun je uiteraard naar hartenlust vragen stellen. Indien er een klik is en je wil starten geef ik je een intakeformulier mee die je thuis mag invullen.

Wil je een kennismakingsgesprek boeken? Klik hier.

Zoom afspraak

Door de lockdown is het ook mogelijk om via Zoom een afspraak in te plannen. Geef bij het maken van de afspraak wel even aan dat het om een online afspraak gaat.