Gedachten

Waar je wel invloed op hebt zijn je gedachten. Denken is een proces en we hebben duizenden gedachten op een dag. Als je aan elke gedachte aandacht zou schenken raakt je energie binnen no time op. Er ontstaan veel lasten zoals stress, angst, onzekerheid. Het beinvloed je humeur en zelfs je gezondheid. Laat gedachten voorbij gaan zonder ze te voeden met aandacht. Zie het alsof je op een perron staat en er steeds treinen stoppen. De treinen zijn je gedachten. Stap vervolgens alleen in de treinen die je ergens brengen. Met andere woorden.. Geef alleen aandacht aan de gedachten waar je wat aan hebt, die productief zijn in het hier en nu. Laat de anderen gaan. Stap niet in, ze vertrekken vanzelf. Gedachten komen en gaan, net zoals de treinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *